Free Wheely heeft nieuws...


Na regen komt zonneschijn....

Met het mooie zomerse weer wil het nog niet echt lukken terwijl we er allemaal zo aan toe zijn. Nu de vakantie voor de deur staat is het tijd om er lekker op uit te gaan met het gezin met de bakfiets. 
Omdat we momenteel met elk weer rekening moeten houden hebben we deze maand een speciale actie op de regenhuifen. Gratis regenhuif bij aanschaf van een bakfiets oplopend tot €265,-  Profiteer nu van deze aanbieding!


Update
Na 3,5 jaar neemt onze collega Tim Overkleeft afscheid. Hij gaat voor een stage naar Duitsland. Tim, dank voor al je inzet en we wensen je heel veel plezier en graag tot ziens!
Free Wheely Amsterdam heeft per direct een nieuwe collega; Pablo Baak. Pablo zal het team komen versterken in de werkplaats en de winkel. Welkom Pablo!

TERUGBLIK ELEKTRISCHEFIETSEN.COM EVENTS 2016
We kijken terug naar een zeer succesvol event op 19 juni in Zandvoort waar veel mensen kennis hebben gemaakt met de elektrische fietsen van Spiked. Hierbij een kleine impressie van de dag. Zie ook dit verslag.NIEUWS SPIKED
Spiked heeft ook tijdens het event zijn Brose middenmotor gepresenteerd. 
Het Brose/BMZ systeem is een geavanceerd systeem dat digitaal uitgelezen kan worden bij Free Wheely. Voor een Spiked met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de techniek zorgt voor een ultieme wegligging en de geruisloze, krachtige motor geeft comfort tijdens lange ritten. Kijk hier voor meer informatie.

Werkplaats Amsterdam t/m 16 juli gesloten
Onze werkplaats is wegens verbouwing t/m 16 juli gesloten. Hierna is iedereen weer van harte welkom voor zijn of haar reparatie! onze excuses voor het eventuele ongemak.
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2020 Free Wheely - Powered by Lightspeed