Nieuws

 

GRATIS FIETSPOMP

Nu bij aankoop van een fiets een gratis TOPEAK fietspomp t.w.v. €42,95.

Wist je dat wij adviseren om 1x per maand verse lucht in je banden te pompen?
Dit gaat natuurlijk het beste met een super goede fietspomp. De Topeak fietspomp geeft aan hoeveel druk er in de banden zit en deze pompt een stuk efficiënter dan de oer-Hollandse Jumbo pomp. De kwaliteit van Topeak-producten is hoog. Meerdere testoverwinningen en designprijzen leveren het bewijs.
 
 

SPIKED Weekend groot succes

Op de speciale ‘Elektrische-fietsen.com’ testdag op het Circuit van Zandvoort waren wij met Spiked Cycles het verrassende buitenbeentje. De grote bekende merken waren vertegenwoordig met vele modellen, de Spiked Cycles vielen tussen deze merken erg op vanwege het unieke ontwerp. Veel bezoekers noemden de fiets na een ritje over het circuit erg stil en heel stabiel.
 Free Wheely in samenwerking met
Mobility Group Haaker

Donderdag 6 juli presenteert Mobility Group Haaker de nieuwste Jeep Compass.

Alle VIP genodigden ontvangen op deze speciale avond een samengesteld goodiebag, natuurlijk ook met een unieke aanbieding van Free Wheely.
Op deze avond zal de nieuwste Compass van Jeep onder grote belangstelling gepresenteerd worden. De veelbelovende SUV is leverbaar met keuze uit acht aandrijfcombinaties en vier uitvoeringen met ieder hun eigen karakter.

Meld je als Free Wheely klant gratis aan via deze link en geniet van vele voordelen.
 

Nieuwe Yepp Thule zitjes

Veel lichter in gewicht!

Samen met uw kind kunt u nu snel en gemakkelijk op weg met de Thule Yepp Nexxt fietszitjes. Veilig, gemakkelijk en in stijl. Dankzij de gevoerde en schokabsorberende materialen zit uw kind veilig en comfortabel in het zitje. Het slimme verstelbare montagesysteem maakt het gemakkelijk om de Thule Yepp Nexxt Maxi snel en eenvoudig te monteren/demonteren op praktisch elke bagagedrager met een laadvermogen van minimaal 25 kg. De Thule Yepp Nexxt Maxi wordt geleverd met een vijfpuntsveiligheidsgordel met een slimme magnetische veiligheidsgesp.

 
 
 
 

Dit was het voor deze maand. 

Met vriendelijke groet,

Team Free Wheely

© Copyright 2019 Free Wheely - Powered by Lightspeed