Verzenden & retourneren

Als u een bestelling doet in de webshop, dan verzenden wij de producten met verschillende transportbedrijven. We verkopen al jarenlang online en hebben al duizenden pakketten verzonden, dus veel ervaring met wat wel en niet goed werkt. We zullen nooit beloven dat u iets direct de volgende dag geleverd krijgt, omdat er echt vaak iets tussenkomt. 

FIETSEN & BAKFIETSEN
Steeds meer mensen bestellen fietsen en bakfietsen online. Dat is handig omdat u zich online goed kunt orienteren en soms ook even moet nadenken als u de 'echte' winkel bezocht heeft. Er zit op alle fietsen en bakfietsen een levertijd, en dat staat altijd bij het product vermeld. Sowieso omdat veel merken die wij verkopen op maat worden gemaakt (een specifieke uitvoering of kleur) voor u. Wij laten de fietsen vanuit de fabriek naar onze werkplaats toekomen en daar zetten wij de fiets helemaal in elkaar, geven een eerste onderhoudsbeurt en maken de fiets rijklaar. Als u accessoires erbij bestelt, worden deze er ook allemaal op gemonteerd. Vervolgens verzenden wij de fiets met Distri-Net koeriers. Zij verzorgen al jarenlang het transport van een aantal fietsmerken, en ook wij werken samen met hen voor de levering naar u. Zij nemen contact met u op voor een afspraak en zij leveren op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur af. De chauffeur heeft kennis van fietsen, dus kan u helpen.

STEPPEN
Zowel kindersteppen als volwassenen steppen verkopen we veel online. Het is een overzichtelijke aankoop en we geven veel informatie bij het product, zodat u altijd een goede keuze maakt. Bij de kindersteps heeft u nauwelijks montage, en is het een kwestie van een stuur rechtzetten of de step opklappen en dan kunt u steppen. Bij de grotere volwassenen steps komen ze in een stevige doos en moet u wel een aantal handelingen verrichten. Dat kost ca. 15 minuten tijd, en als het u niet helemaal lukt dan kunt u ons altijd bellen op 020-7372119 voor hulp (ook op zaterdag). We verzenden de steppen met GLS. Dit is één van de grotere vervoerders in Nederland en ontzettend goed in pakketvervoer. In principe bezorgen wij alle steppen binnen 2 werkdagen. Dus bestel voor een verjaardag altijd op tijd. GLS bezorgt tussen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 22:00 uur en na enkele bezorgpogingen, kunt u het pakket ophalen bij een depot bij u in de buurt. 

ACCESSOIRES
We verkopen ook veel accessoires. Als u deze koopt bij een fiets, bakfiets of step, dan sturen we dit natuurlijk gewoon mee en bevestigen we het op de fiets, bakfiets of step. Toch zien we vaak dat mensen na enkele weken toch nog een bepaald product nodig hebben. Dan is het natuurlijk erg prettig dat je 24 uur per dag online kunt bestellen. We verzenden de accessoires in een stevige doos naar u op. Deze producten verzenden wij via PostNL. Zij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 22:00 uur en na enkele bezorgpogingen, kunt u het pakket ophalen bij een PostNL-vestiging bij u in de buurt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2024 Free Wheely - Powered by Lightspeed